Wij horen graag hoe u de avond heeft beleefd. Laat een bericht achter in ons gastenboek!

20 Reacties

 1. wij zijn een Koppel die er 2 dagen ten volle van genoten hebben. Correcte tent. Wij gingen er vooral om onze erotische fantasieën te laten botvieren. Wij hebben daar enkel onder elkaar geneukt en hebben niks van opdringerigheid ondervonden. Mijn vrouwtje was kletsnat van de taferelen rondom ons en ze heeft het 2 dagen volgehouden om geen ander zaad tussen haar benen te krijgen. De eerste dag was ik superdronken en niettegenstaande ik wat sperma in haar slipje voelde is er niks gebeurd. Ter verduidelijking….mijn vrouw had geen zakdoek bij en heeft haar slipje gebruikt om haar neus te snuiten, eerst had ik andere gedachten omdat ik juist naar het toilet was geweest maar ze heeft eerlijk verteld dat het van haar neus kwam. Ook was ik haar beneden aan het vingeren tijdens een orgie van een 15-tal mensen zij was weer aan het lekken en ze heeft die neger echt afgewezen …ik heb het echt met mijn eigen ogen kunnen zien want ze deed zijn hand wel echt weg nadat hij enige tijd tussen haar benen zat. Verder heb ik echt genoten van het Engelse paar waarvan de vrouw zich wel echt tegen haar zin liet neuken en het zaad van die kerel tussen haar benen kreeg , terwijl haar man zich stond af te trekken. Het Duitse paar kreeg wat ruzie omdat de jongen niet wilde dat zijn vrouw geneukt werd. Alle geluk dat mijn vrouwtje enkel haar neus snuitte terwijl ik op het toilet was….oef

 2. hallo lieve gasten van ons cafe. helaas zie ik negatieve reacties voor bij komen op een aantal sites. deze zijn echter altijd van single mannen. die waarschijnlijk door hun gedrag aan de deur niet binnen mochten komen of die er zijn uitgezet door hun gedrag binnen.
  Ik zie graag leuk reacties op onze eigen site . en mochten er dingen zijn die jullie niet leuk vinden als je bij ons bent geeft dit gelijk even door aan onze mensen die achter de bar staan.

 3. Spannende thema’s ik hou erg van variatie op sexgebied,als ik in a’dam ben wip ik eens binnen s6 met jullie sexbedrijf. marcel.

 4. Wij zijn onlangs een weekendje naar Amsterdam geweest. Mijn vrouw ging vaker op pad en daar gebeurde wel eens wat. In een kroeg vertelde ik haar over Sameplace en vroeg of ze zin had om hierheen te gaan. Rond 1.00 uur waren wij daar en de tent was al goed gevuld. Na wat drankjes waren we op ons gemak:-). Mijn vrouw had redelijk wat aandacht van een stel en toen ik naar de wc ging en terugkwam hing er een geile spanning. Ze heeft vervolgens met hem uitgebreid staan bekken op de dancevloer. Na een tijdje gingen ze naar beneden. Ik was eerst met zijn vrouw in de weer, maar ging toen toch even beneden kijken. Daar werd ze door hem en nog een andere man flink verwend in de darkroom . Mooie tent en fijne sfeer. Komen er nog een keer terug!

  • Heey bernard zoals ik lees hebje het naar je zin gehad. Ik ben zelf ook een nieuwsgierig type jonge hebje misschien zin om een x af te spreken op sameplace samen met jou vrouw ben een jonge van 21 en 1,69 lang laat me maar weten of je der zin in hebt.

 5. Lange tijd geleden dat wij zijn geweest. Zeer gezellige en leuke club. Gastheer Johan is een toppertje. Wij zijn as vrijdag weer aanwezig en we zijn doeners. Hopen op leuke mannen en actie. Zij is erg mangericht dus wie weet…

 6. Peter en kim

  Hoi wat is een beetje de gemiddelde leeftijd in jullie café, wij zijn een wat jonger koppel en zoeken mensen van een beetje de zelfde leeftijd.

  • Leeftijd varieert van 25 tot 70 jaar maar het valt op dat het publiek de het laatste jaar jonger word!
   Tot ziens!!!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment