sdc button

Amsterdam Age Play Rave

zondag 29 januari 2023

 

De Amsterdam Age Play Rave is een onvergetelijk evenement voor age players die wil lekker willen dansen tussen de ballonnen. We hebben glowsticks, ballonnen, kinder rave muziek, blacklight om je beste outfit te laten gloeien, bellenblaas en snoep! We hebben een echte dansvloer, en een bar, en we doen samen bekende kinderdansjes onder begeleiding van de fenomenale MC Discodip.
En als je (even) geen zin hebt om te dansen, dan kun je gezellig aan de bar zitten en leuke mensen ontmoeten.

dresscode

Alles wat er cool uit ziet in blacklight. Feestelijk, funky, dolly, puppy, lolita, tiener, schooljongen, age player, of trek je mooiste dino shirt aan. Gewoon lekker beste dans outfit! Luiers zijn helemaal prima en rompers zijn altijd leuk.

 

tijd

Zondag 29 januari 2023 14:00 – 19:00.
Voordeur gaat dicht vanaf 16:00.

 

adres

SamePlace
Nassaukade 120
Amsterdam

 

locatie

SamePlace is een fetish vriendelijk café dat we speciaal voor ons dansfeestje afhuren. Er gebeuren geen seks dingen tijdens ons feestje. Er is een omkleedruimte en er is een een luier-verschoon-hoekje.

Er is een bewaakte garderobe voor je jas. Telefoons en camera’s zijn binnen niet toegestaan. Er zijn kluisjes, hiervoor geldt een borg van € 10 in cash die je dus weer terugkrijgt wanneer je je kluissleutel terug inlevert. Afrekenen doe je pas aan het eind van het feestje, dus je kunt je foon en je portomonnee lekker in je kluisje leggen en onbekommerd dansen. Alles in SamePlace is cash, er is geen pin. Dus neem CASH mee, genoeg voor drinken en de borg van het kluisje. Speciaal voor ons koopt de SamePlace Fristi en limo in. Hier zie je de prijslijst zodat je weet wat je kan verwachten.

 

kosten

Je ticket kost 15 euro en er is een minimum van twee drankjes per persoon. Hier zie je de prijslijst zodat je ongeveer weet wat je kan verwachten. Je kan tickets online kopen of aan de deur.
Het feest is CASH ONLY dus neem genoeg cash mee.

 

verkoop van luiers en age play apparel

Cuddle Kingdom is een Nederlandse winkel met ABDL luiers en ABDL kleding. Je vindt Cuddle Kingdom met een stand op de Age Play Rave en je vindt ze ook online: CuddleKingdom.eu.

tickets

Tickets kosten € 15 euro en je kunt tickets online kopen via Billetto. Je kunt ook aan de deur je ticket kopen met cash, dan kost het € 17,50. Rave on!

contact

Heb je vragen? Mail ons op ageplayrave@gmail.com

Xx Emma & friends

 

Datum

29 okt 2023

Tijd

14:00 - 19:00